Rijschool Amsterdam

Wil je graag je rijbewijs halen in Amsterdam? Rijschool Always Safe biedt de beste rijlessen aan in Amsterdam en omgeving! Onze deskundige instructeur zorgt ervoor dat je zo goed mogelijk wordt voorbereid op het behalen van je rijbewijs. Uiteraard met als doel om je veilig en met vertrouwen de weg op te helpen. Jij bepaalt zelf hoeveel rijlessen je wilt volgen, uiteraard kan onze rijinstructeur je adviseren over het beste pakket uitgaande van je persoonlijke wensen en rij kwaliteiten. Samen gaan we ervoor om zo snel mogelijk en in één keer je rijbewijs te halen. Wij helpen je bij de eerste meters, het behalen van je theorie tot aan het CBR rijexamen. Rijschool Always Safe biedt betaalbare autorijlessen, proeflessen, spoedcursussen, opfriscursussen en theorie cursussen aan in Amsterdam en Zaandam.

Always Safe Rijschool Amsterdam

Rijschool Always Safe verzorgt al onze cursussen en rijlessen in Amsterdam in een goed onderhouden lesauto. Je rijdt bij ons altijd in dezelfde auto en onze hoge kwaliteit van rijlessen zorgen ervoor dat je zo goed mogelijk voorbereid bent om je rijbewijs in Amsterdam direct te halen. De rijlessen zullen zoveel mogelijk plaatsvinden in het examengebied van het CBR. Onze gekwalificeerde rij instructeurs helpen je bij elke stap, van de proefles tot aan het afrijden. Wil je graag kennismaken met ons via een proefles in Amsterdam? Geen probleem, neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Spoedcursus

Rijles in Amsterdam

Ben jij op zoek naar een betrouwbare autorijschool in Amsterdam? Rijschool Always Safe is jouw ideale partner voor het snel en veilig behalen van je rijbewijs. De kwaliteit van de rijlessen zijn hoog, zodat je goed voorbereid bent om de weg op te gaan. Daarnaast krijg je via onze theoriecursus de best mogelijke begeleiding om snel de lesstof eigen te maken. Uiteraard met als doel om ook het theorie examen in één keer te behalen. Onze rijschool is gevestigd in Amsterdam, maar tijdens de autorijlessen komen wij ook in Amsterdam. Met onze succesvolle methode helpen wij je zo snel mogelijk aan je rijbewijs. Ben je onzeker achter het stuur of heb je faalangst? Geef dit aan en wij besteden hier meer aandacht aan tijdens het lessen.

Proeflessen, spoedcursus en opfriscursus via Rijschool Always Safe

Rijschool Always Safe heeft verschillende manieren om je rijbewijs te halen in Amsterdam. Via een proefles ontdekken welk pakket het best bij je past. Tevens kan je met een proefles kennismaken met onze rijinstructeur, bekijken wij samen je rijvaardigheid en ontdek je onze lesauto. De spoedcursus is ideaal als je snel je rijbewijs wilt halen in Amsterdam en via een opfriscursus gaan wij samen kijken hoe wij je weer veilig de weg op kunnen sturen. Wil je graag gebruik maken van een proefles, spoedcursus of opfriscursus in Amsterdam? Neem vrijblijvend contact met onze rijschool in Amsterdam!

Waarom Rijschool Always Safe?

Hoog slagingspercentage
Inclusief examen
Spoedcursus mogelijk
Vaste rijinstructeur

RIJLES PAKKETTEN

LOSSE TARIEVEN

Proefles:  € 30
Losse Les:  € 40 per 60 min
Opfrisles:  € 40 per 60 min
Theorie cursus:  € 135
Tussentijdstoets:  € 230
Praktijkexamen:  € 270