Proefles

Als je je rijbewijs wilt behalen is een goede klik tussen jou en de rijinstructeur erg belangrijk. Wij raden een proefles dan ook altijd aan als je via ons je rijbewijs wilt halen. Tijdens een proefles van autorijschool Always Safe maak je niet alleen kennis met onze instructeur, maar de proefles wordt ook gedaan in een auto die tijdens de autorijlessen wordt gebruikt. De kans is een stuk groter dat je snel je rijbewijs haalt als jij je op het gemak voelt en bekend bent met de auto waarin je de lessen zult volgen en je het rijexamen in afneemt. Reken er ongeveer op dat de proefles ongeveer 60 minuten duurt. Heb je vragen over een proefles autorijden of wil je graag een proefles inplannen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wat kan je verwachten tijdens een proefles autorijden in Zaandam of Amsterdam?

De instructeur zal je thuis of op elke andere gewenste plek ophalen. Allereerst krijg je een korte introductie van onze rijschool en geven wij meer informatie over onze lesauto en werkwijze. Daarna mag je direct achter het stuur plaatsnemen. Afhankelijk van je ervaring zorgen wij er eerst voor dat je went aan de auto. Dit zal betekenen dat er eerst gereden zal worden op een rustige weg. Mocht je al wat meer ervaring met autorijlessen hebben zal onze instructeur dit inschatten en een geschikte weg voorstellen om op te rijden. Tijdens de proefles komen een aantal standaard handelingen naar voren en zal onze instructeur een beeld krijgen van jouw talent en vaardigheid.

Proefles

Na de proefles

Als de proefles achter de rug is, kan je ons vragen stellen. Tijdens de proefles in Zaandam of Amsterdam zullen wij inschatten wat je niveau is en welk lespakket wij denken dat geschikt is voor jou. Het is  naast autorijlessen ook mogelijk om bij onze rijschool een spoedcursus af te nemen. Wij raden dan ook een na de proefles een rijlespakket aan en leggen wij alle zaken uit die bij het halen van een rijbewijs komen kijken. Mocht er een goede klik zijn en er een rijles pakket is gekozen, kan er een vervolgafspraak worden gemaakt om de eerste les in te plannen. Maak snel een afspraak voor een proefles in Zaandam of Amsterdam bij rijschool Always Safe.

Neem contact op voor een proefles