Opfriscursus

Heb je wel een rijbewijs, maar heb je lang niet meer gereden of ben je onzeker in de auto? Tijdens onze opfriscursus in Zaandam en Amsterdam gaan wij stap voor stap jou weer kennis laten maken met het rijden om zo je kijkgedrag en verkeersinzicht te verbeteren. Samen frissen wij je kennis weer op, kijken wij welke punten nog verbeterd kunnen worden en geven wij je het vertrouwen om weer veilig de weg op te gaan. De opfriscursus kan een enkele les zijn, maar ook meerdere lesuren bevatten. Het is maar net waar jij behoefte aan hebt. Tijdens de intake zullen wij bespreken in welke situaties je onzeker bent. Ons gezamenlijk doel is om je weer bekend te maken met het autorijden en je het vertrouwen te geven om situaties in het verkeer op te lossen. Je hoeft dan ook geen examen te doen om weer de weg op te mogen na de opfriscursus.

Onderdelen van een opfrisles in Zaandam en Amsterdam

Een opfriscursus bevat vaak een aantal vaste onderdelen waar mensen moeite mee hebben tijdens het autorijden. Denk bijvoorbeeld aan drukke kruispunten, drukte van het stadsverkeer, moeite met het bedienen van de koppeling, in- en uitvoegen van de snelweg en bijvoorbeeld het inparkeren van de auto. Zeker als je al lange tijd niet gereden hebt kunnen deze situaties voor onzekerheid zorgen. Tijdens de opfriscursus komen al dit soort situaties naar voren. Uiteraard kan je natuurlijk ook zelf aangeven in welke situaties je niet fijn voelt of graag wilt verbeteren. Hier besteden wij dan tijdens de opfriscursus in Zaandam en Amsterdam extra aandacht aan.

Spoedcursus

De opfriscursus autorijden van rijschool Always Safe

Heb je een bepaalde rijangst ontwikkeld of vind je autorijden gewoon te spannend? Geen probleem! Onze deskundige instructeur helpt je bij eventuele onzekerheden in de auto en samen gaan wij proberen om deze op te lossen. Elk detail van het autorijden zal tijdens de opfriscursus naar voren komen. Ben je onzeker over een bepaald onderdeel? Geef dit aan en dan besteden wij meer aandacht aan dit specifieke onderdeel van het autorijden. Wil jij graag gebruik maken van onze opfrisles in Zaandam of Amsterdam? Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen of voor het maken van een afspraak.

Meer informatie over onze opfriscursus?