Autorijlessen

Rijschool Always Safe biedt professionele rijlessen aan in Amsterdam en Zaandam. De autorijlessen worden gegeven in een goed onderhouden lesauto en verzorgt door een deskundige instructeur met al de benodigde papieren. De rijlessen zullen zoveel mogelijk plaatsvinden in het examengebied van het CBR. Hierdoor ben je goed voorbereid op het rijexamen en raak je bekend met verschillende scenario’s die je tijdens het examen kunt tegenkomen. Naast de autorijlessen is het ook mogelijk om een opfriscursus, spoedcursus of een proefles bij ons af te nemen.

Wil jij autorijles in Zaandam of Amsterdam nemen? Samen gaan we ervoor om zo snel mogelijk en in één keer je rijbewijs te halen. Wij helpen je bij de eerste meters tot aan het behalen van je rijexamen. Ook kun je bij ons een theoriecursus nemen om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het theorie examen. Autorijschool Always Safe is de ideale partner voor het snel en veilig behalen van je rijbewijs in Zaandam en Amsterdam.

Spoedcursus

Autorijlessen in Zaandam en Amsterdam

Wil jij graag via professionele autorijlessen in Zaandam of Amsterdam je rijbewijs halen? Dan ben je bij autorijschool Always Safe op het juiste adres! Als je autorijlessen volgt is het natuurlijk belangrijk dat jij je comfortabel voelt achter het stuur en in de auto. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je veilig kunt deelnemen aan het verkeer na het behalen van je rijbewijs. Alle autorijlessen zijn dan ook gericht op veiligheid, overzicht en het handelen in situaties die je tegenkomt in het verkeer. Middels een proefles kun je bekend raken met onze werkwijze, vragen stellen over ons en de pakketten en zullen wij na de proefles samen om de tafel zitten om te bespreken welk autorijles pakket het best bij jou past.

Proefles, spoedcursus, opfriscursus en theoriecursus

Een proefles is het beste begin voor het behalen van je rijbewijs. Via een proefles raak je bekend met de rijinstructeur, de auto en onze deskundige werkwijze. Naast proeflessen biedt Autorijschool Always Safe ook een theoriecursus, opfriscursus en spoedcursus aan in Zaandam en Amsterdam. De opfriscursus is ideaal voor mensen met een rijbewijs, maar die lang niet gereden hebben. Samen met onze instructeur helpen wij je weer veilig de weg op. Wil je niet lang wachten en zo snel mogelijk je rijbewijs halen? Kies dan voor een spoedcursus. Tijdens de spoedcursus proberen wij het autorijden zo snel mogelijk onder de knie te krijgen, zodat je binnen no time kunt afrijden. Naast autorijlessen is ook het behalen van het theorie examen erg belangrijk. In onze theoriecursus raak je bekend met de vragen en proberen wij je zo goed mogelijk voor te bereiden op het theorie examen. Heb je vragen of wil je graag meer informatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Waarom Rijschool Always Safe?

Hoog slagingspercentage
Inclusief examen
Spoedcursus mogelijk
Vaste rijinstructeur

RIJLES PAKKETTEN

LOSSE TARIEVEN

Proefles:  € 30
Losse Les:  € 40 per 60 min
Opfrisles:  € 40 per 60 min
Theorie cursus:  € 135
Tussentijdstoets:  € 230
Praktijkexamen:  € 270