2toDrive Zaandam & Amsterdam

Rijschool Always Safe biedt voor 17-jarige een 2todrive service aan in Amsterdam en Zaandam. Dit houdt in dat als je 16,5 jarige je de nodige rijervaring kunt opdoen (met hulp van een coach van Always Safe) om je zo goed mogelijk voor te bereiden als je daadwerkelijk de weg op mag als je 18 jaar bent geworden. Vanaf je 17 mag je al je rijexamen doen om zo direct op je 18de in de auto te stappen. Je kunt dus op deze manier snel je rijbewijs halen. Dit is voor jonge bestuurders zonder ervaring een goede manier om meer zelfvertrouwen te krijgen en hulp te krijgen bij situaties die veel voorkomen in het verkeer. De coach van Always Safe is geregistreerd en bevoegd om samen met jou de weg op te gaan. Ben jij 17 jaar en wil je graag al wat ervaring opdoen in het verkeer? Kies dan voor 2todrive in Zaandam en Amsterdam service van Always Safe.

Voordelen van 2todrive

Het grote voordeel van 2todrive is dat je je zekerder voelt in het verkeer, meer ervaring hebt met bepaalde situaties en direct de weg op mag als je 18 jaar bent geworden. Onderzoek heeft uitgewezen dat vroeg beginnen met het behalen van je rijbewijs de verkeersveiligheid vergroot. Dat is de reden waarom in Nederland vanaf 2011 2 to drive is ingevoerd. Wij raden aan, als je interesse hebt in 2todrive, om alvast je theorie-examen te behalen voordat het 2todrive gestart wordt. Dit kan een hoop tijd schelen en maakt het mogelijk om al op vroege leeftijd direct je rijbewijs te halen.

2todrive

2todrive rijschool Always Safe

Heb je interesse in de begeleiding van rijschool Always Safe? Neem via onderstaand formulier contact met ons op voor meer informatie!

Meer informatie over onze 2 to drive?